Zakelijk weet je precies hoe je er financieel voor staat. Maar ben je privé ook zo in control?

Financiële planning

Binnen je eigen onderneming ben je volledig bewust van de kansen en bedreigingen om je heen. Maak je prognoses, heb je inzicht in de kosten en heb je in beeld wanneer je winstgevend bent. Jaarlijks heb je een gesprek met je accountant om het jaar te evalueren en af te sluiten en indien nodig stuur je bij op basis van de door jou gestelde doelen en anticipeer je op de veranderingen in de markt.

.

Maar hoe zit dit privé? Neem je dan ook beslissingen op basis van feiten en vooraf gestelde doelen? Of neem je die beslissingen op basis van jouw gevoel, omdat je eigenlijk niet precies weet hoe je er voor staat? De kansen liggen soms voor het oprapen en een ongewenste situatie zit soms in een onverwachtse hoek.

Van inzicht naar vrijheid

Op basis van jouw dromen en ambities brengen wij je kansen en bedreigingen in beeld. We creëren inzicht in jouw inkomsten en uitgaven. Kan je jouw levensstandaard aanhouden als je met pensioen gaat? Kan je partner nog wel in de woning blijven wonen als je komt te overlijden? Kan jouw onderneming na je overlijden nog wel voortgezet worden en zijn er goede afspraken met een eventuele compagnon? Dit geldt ook voor arbeidsongeschiktheid. Moet ik het risico van arbeidsongeschiktheid verzekeren of is een broodfonds een betere optie voor mij?

Advies

Ons doel

Met een langdurige relatie zorgen we er samen voor dat je net als in je onderneming volledig in control bent en direct bij kan sturen. Met ons jaarlijks contact leren wij jou steeds beter kennen, zodat we proactief mee kunnen werken aan jou financiële vrijheid.

Maak een afspraak zodat ook jij financiële vrijheid kan ervaren.

shutterstock 1303583446 1

“Dankzij de financiële planning die Saskia voor mij geregeld heeft, kan ik met een gerust hart stoppen met werken. Samen blijven we continu vooruit kijken.”

Familie van Dorp