Je droomhuis gevonden? Dan is het noodzaak dat ook de financiering past bij wie jij bent.

Hypotheekadvies

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan is het noodzaak om ook de financiering goed te regelen. Toch zien wij een woningfinanciering bij Frij niet als product wat simpelweg een gevolg is van een woning. Een woning is namelijk een groot deel van je vermogen en de woonlasten daarmee een groot deel van je uitgaven.

.

Bij Frij stellen we niet de vraag of je inkomen wel toereikend is om de lasten te kunnen dragen, wij vragen welke woonlasten passen bij jouw uitgavenpatroon. Voor nu en voor in de toekomst. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de woningfinanciering ook past bij wat jij belangrijk vindt in het leven. Wij geven eerlijk én onafhankelijk advies.

Ondernemer of particulier

Voor een financiering van een tweede woning, een beleggingspand, een woning voor één van de kinderen of als mantelzorgwoning? Of wilt u de overwaarde  van uw huidige woning benutten? Het kan ons niet complex genoeg.

Wil je alleen advies over bijvoorbeeld een einde rentevast periode, of het wel of niet aflossen op je hypotheek. Ook dan willen wij voor jou van waarde zijn.

shutterstock 431846191

Ons doel

Een maatwerk hypotheek die past bij jouw financiële situatie. Voor nu én in de toekomst. Maak een afspraak zodat we in een persoonlijk gesprek samen een financieel passend plaatje kunnen maken. 

Maak een afspraak

shutterstock 431848435 1

“Michael heeft ons in één jaar veel werk uit handen genomen. Met zijn gedrevenheid en kennis van zaken weten we waar we financieel aan toe zijn. Met een goede hypotheek, verzekeringen die passen en een vaste partner zijn wij klaar voor de toekomst.”

Familie van Tooren