Hoe kan je jouw vermogen fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk overdragen? Samen kijken we vooruit. 

Vermogensadvies

Vermogen zien wij als een middel. Een middel om jouw dromen en ambities te realiseren, op korte en op lange termijn. Is er voldoende vermogen? Dan denken wij graag mee hoe je dit fiscaal zo vriendelijk mogelijk over kan dragen. 

.

Van bedrijfsoverdracht, beleggen in vastgoed tot financieren binnen de familie. Maak een afspraak zodat wij in een persoonlijk gesprek aan kunnen geven wat onze kennis jou op kan leveren.

Ons doel

Dit doen wij door met een langdurige relatie op te bouwen, waarbij we samen de ontwikkeling van jouw vermogen monitoren. Hierdoor is de samenstelling van het vermogen altijd afgestemd op de huidige fiscale wetgeving en jouw (financiële) doelen. Je kunt kiezen voor een abonnement, zodat net als bij je onderneming jaarlijks bijgestuurd kan worden. 

Kortom is jouw financiële situatie nog wel passend bij jouw dromen en ambities? Waar je beslissingen neemt op basis van feiten en niet op basis van gevoel. Waar je geen kansen laat liggen en financiële risico’s bewust loopt.

Maak een afspraak zodat ook jij financiële vrijheid kan ervaren.

shutterstock 1303583446 1

“Met de expertise van Saskia hebben we ons vermogen in kaart gebracht. Het geeft ons rust én het helpt om betere keuzes te maken. Met de financiële ondersteuning van Saskia als onze leidraad kunnen we onze strategie blijven volgen.”

Familie Vlasman