Onze drive? De oprechte verbinding met jou als persoon, om jou financiële vrijheid te laten ervaren en zo écht van waarde te zijn. 

Over Frij

Na een carrière bij een grote bank en samen ruim 45 jaar ervaring, zijn Saskia Dill en Michael Troost voor écht onafhankelijk financieel advies gegaan, met oog voor het grotere geheel. Door persoonlijke vragen te stellen met oprechte interesse komen we tot de kern. 

.

En dan gaat het helemaal niet meer om geld, maar om wat jij belangrijk vindt in het leven. En nog belangrijker: hoe we dát gaan realiseren. Hierin geven wij alleen eerlijk advies. Advies wat we onszelf ook zouden geven.  

Maak kennis met Saskia

Al van jongs af aan zie ik het glas altijd halfvol. Een energiek en passievol persoon die van geen ophouden weet. Vanuit de relatie heb ik oprechte nieuwsgierigheid in de mens. Wat drijft je? Wat is je passie? Waar word je nu echt blij van? Om vervolgens als specialist financiële planning waarde toe te voegen. Samen! 

Lees meer over Saskia

Bewerkt Saskia

Maak kennis met Michael

Al sinds 2006 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Begonnen als adviseur hypotheek en vermogen bij Rabobank, om vervolgens – na drie jaar – als private banker verder te gaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; de drive om mensen met echt onafhankelijk advies verder te helpen. En daarom ben ik in november 2015 zelfstandig verder gegaan.

Lees meer over Michael

Bewerkt Michael