Onze drive? De oprechte verbinding met jou als persoon, om jou financiële vrijheid te laten ervaren en zo écht van waarde te zijn. 

Over Frij

Na een carrière bij een grote bank en samen ruim 45 jaar ervaring, zijn Saskia Dill en Michael Troost voor écht onafhankelijk financieel advies gegaan, met oog voor het grotere geheel. Door persoonlijke vragen te stellen met oprechte interesse komen we tot de kern. 

.

En dan gaat het helemaal niet meer om geld, maar om wat jij belangrijk vindt in het leven. En nog belangrijker: hoe we dát gaan realiseren. Hierin geven wij alleen eerlijk advies. Advies wat we onszelf ook zouden geven.  

Maak kennis met Saskia

Jarenlang heb ik met veel plezier voor een grote bank in het Westland gewerkt. Op de afdeling Private Banking heb ik in 15 jaar mijn kennis en ervaring opgedaan met prachtige klanten en collega’s. In 2017 is mijn droom om écht onafhankelijk en niet product gericht te adviseren realiteit geworden en ben ik zelfstandig verder gegaan. Onafhankelijk!

Lees meer over Saskia

Bewerkt Saskia

Maak kennis met Michael

Al sinds 2003 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Begonnen als adviseur hypotheek en vermogen bij Rabobank, om vervolgens – na drie jaar – als private banker verder te gaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; de drive om mensen met echt onafhankelijk advies verder te helpen. En daarom ben ik in november 2015 zelfstandig verder gegaan.

Lees meer over Michael

Bewerkt Michael

Maak kennis met Walter

Hier kan ik doen waar ik goed in ben: mensen begeleiden bij de financiële vraagstukken rondom de eigen woning. Op een persoonlijke en betrokken manier. Samen met Michael en Saskia sta ik voor jou klaar om de beste oplossing te vinden. Heb je een vraag? Maak een afspraak! Graag ontmoet ik jou. 

Meer over Walter

walter