Ga direct naar de inhoud.

Frij Blog

FRIJ streeft naar financiële zelfredzaamheid. Daarom delen wij graag onze kennis en nemen wij jou mee in ontwikkelingen. Daarnaast laten wij je graag zien hoe onze klanten financiële FRIJheid ervaren waardoor je een goed beeld krijgt over onze dienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen. Benieuwd wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen? Maak dan een gratis afspraak voor een kennismakingsgesprek of gratis oriëntatiegesprek. 

Vermogen opbouwen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

shutterstock 444754009

Het opbouwen van vermogen is van cruciaal belang voor zowel ondernemers als vermogende particulieren die streven naar financiële zekerheid en een solide toekomst. Door op tijd vermogen op te bouwen, realiseer je je financiële doelen bereiken en kun je ook later comfortabel leven. Maar hoe doe je dat eigenlijk, vermogen opbouwen? Wanneer moet je starten? En hoe voorkom je dat de inflatie er met je zuur verdiende vermogen vandoor gaat?

Lees meer

Hypotheekadvies kun je op elke hoek van de straat krijgen, maar is het ook goed?

money 2696228 1920

Bij het kopen van een huis is het vinden van de juiste hypotheek essentieel. Voor ondernemers en vermogende particulieren is goed hypotheekadvies van cruciaal belang, gezien de complexiteit van hun financiële situatie en de behoefte aan maatwerkoplossingen. Dat maakt het verstandig om er iemand bij te halen met verstand van zaken: de hypotheekadviseur. Iemand die niet je maximale hypotheek kan berekenen, maar er vooral rekening mee houdt dat je ook nog leuk wilt kunnen leven.

 

Lees meer

Heb je eigenlijk wel een financieel planner nodig? (Spoiler alert: ja!)

shutterstock 431846191

Financiële planning is essentieel voor ondernemers en vermogende particulieren die streven naar een solide financiële toekomst. Een goed doordacht plan biedt richting, controle en gemoedsrust bij het beheer van financiële doelen en omstandigheden. In dit artikel lees je waarom financiële planning belangrijk is, wanneer je ermee begint en waarom het goed is je plan af en toe een ‘APK’ te geven.

Lees meer

Wat is nu financiƫle planning voor de ondernemer?

shutterstock 431848435 1

Is het voor een ondernemer met een hoge rekening courant per saldo onmogelijk om een financiering rond te krijgen?

Lees meer