Inzicht krijgen én houden in jouw uitgavenpatroon, nu en in de toekomst.

Pensioenadvies

Dromen en ambities stoppen niet op het moment dat je met pensioen gaat. Daarom zijn wij er van overtuigd dat je pensioen pas echt goed geregeld is als je toekomstig inkomen en vermogen klopt met wat voor jou belangrijk is in het leven. In een persoonlijk gesprek beantwoorden wij graag al je vragen over pensioen. 

.

Denk bijvoorbeeld aan inkomensvoorziening zoals lijfrente of pensioen via een werkgever. Maar ook als het gaat over vermogen op een spaarrekening of in een belegging. Vermogen in vastgoed, in een woning of in een onderneming.

Ons doel

Kortom. Wanneer wij je adviseren over je inkomen in de toekomst, houden wij niet alleen rekening met jouw dromen en ambities maar ook met alle middelen die nu en in toekomst beschikbaar zijn of komen.

Wil je weten waar je staat en wat je de aankomende jaren moet doen om je dromen en ambities op het gebied van inkomen blijvend te realiseren? Maak dan een afspraak zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen aangeven wat onze kennis u kan opleveren.

shutterstock 517386325

“Met de persoonlijke benadering en zakelijk oog voor cijfers én feiten heeft Michael ons door de jaren altijd van goed advies voorzien.”

Familie van Eerland