Ik streef er naar altijd dat stapje extra te zetten!

Over Michael

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Na mijn opleiding HEAO (Hoger Economisch en Administratief Onderwijs) en een wereldreis ben ik hier ingerold. De eerste jaren als pensioenadviseur en sinds 2006 als hypotheekadviseur bij een grote bank in Westland. Al snel wist ik: dit is mijn roeping, en dan vooral de complexe vraagstukken. Zo ben ik dan ook doorgegroeid naar de afdeling Private Banking, waar ik met veel plezier tot oktober 2015 gewerkt heb. Samen met Saskia!

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik wil mensen echt verder helpen, met onafhankelijk advies. En daarom ben ik in 2015 zelfstandig verder gegaan, onder de vlag van Partners in Planning. Toch ontbrak er nog iets. Een gevoel wat Saskia herkende. Begin 2019 hebben Saskia en ik besloten om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan als Frij.

Ik streef ernaar die adviseur te zijn die net een stap verder gaat. Regelmatig bijt ik mij vast in zaken waarvan ik denk dat het zou moeten kunnen en er alles aan doe dit haalbaar te maken. Zaken waarbij andere adviseurs afhaken.

Naast mijn passie voor financieel advies haal ik veel energie uit de vertrouwensrelatie met onze klanten. Een financiële sparringpartner die gedurende iedere fase en bij alle (financiële) vraagstukken van de klant het eerste aanspreekpunt is, om er zo voor te zorgen dat de klant bezig kan zijn met wat voor hem echt belangrijk is.

Bewerkt Michael