Ik neem mensen mee in het gehele traject en ontzorg.

Over Walter

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In deze sector kan ik de door mij gevolgde opleidingen perfect combineren. De dienstverlening, het persoonlijke contact en klantgerichtheid van de Hotelschool. Management, Economie en Recht gaf mij juist de economische kennis voor het financiële aspect. Ik heb op de afdelingen Private Banking en Financieel Advies bij de Rabobank gewerkt. Met hart en ziel heb ik mijn klanten zo goed mogelijk begeleid bij het realiseren van hun (woon)dromen. En deze dromen waren zeer divers:

  • het aankopen van iemand zijn eerste woning
  • een dakkapel voor de babykamer financieren
  • de zelfbouw van een villa 
  • of realiseren dat iemand toch in de woning kon blijven wonen na een scheiding. 

Ik neem mensen mee in het gehele traject en ontzorg. Mijn kracht is dat ik overal mogelijkheden in zie. Ik doe er alles aan om wensen waar te maken en neem niet snel genoegen met ‘nee’. 

Binnen de Rabobank had ik als het ware mijn eigen onderneming. Klanten kwamen bij me terug vanwege mij en niet omdat er toevallig Rabobank op mijn visitekaartje stond. Stiekem had ik al jaren het idee om mijn eigen kantoor te starten, waar ik klanten nog breder kan adviseren met echt onafhankelijk advies. Na 17 jaar Rabobank wilde ik Frij zijn en werd het tijd voor een volgende stap. In het eerste halfjaar van 2022 ben ik bij Frij gestart.

Hier kan ik doen waar ik goed in ben: mensen begeleiden bij de financiële vraagstukken rondom de eigen woning. Op een persoonlijke en betrokken manier. Samen met Michael en Saskia sta ik voor jou klaar om de beste oplossing te vinden. Heb je een vraag? Maak een afspraak! Graag ontmoet ik jou.

walter