Met oprechte interesse persoonlijke vragen stellen. Alleen dan kom je tot de kern

Frij zijn wij

Frij is een financieel adviseur bij wie het op de eerste plaats niet om de financiën gaat. Waar het wel om gaat? Om de ambities, de wensen en de dromen van mensen. Daarom geven we een eerlijk advies. Een onafhankelijk advies. Beter gezegd, het advies dat we onszelf ook zouden geven.

.

Saskia Dill, aangenaam

‘Vijftien jaar lang heb ik met veel plezier voor een grote bank in het Westland gewerkt. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan op de afdeling Private Banking, met prachtige klanten en inspirerende collega’s. In 2017 is mijn droom om echt onafhankelijk in plaats van productgericht te adviseren werkelijkheid geworden: ik ben zelfstandig verder gegaan met Frij, samen met Michael.

Lees meer over Saskia

Bewerkt Saskia

Michael Troost, aangenaam

Al sinds 2003 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Begonnen als adviseur hypotheek en vermogen bij Rabobank, om na drie jaar verder te gaan als private banker. Ik heb de drive om mensen verder te helpen met echt onafhankelijk advies. Daarom ben ik in 2015 zelfstandig verder gegaan, en twee jaar later samen met Saskia.

Lees meer over Michael

Bewerkt Michael

Walter Vlasman, aangenaam

Bij Frij kan ik doen waar ik goed in ben: mensen begeleiden bij de financiële vraagstukken rondom de eigen woning. Op een persoonlijke en betrokken manier. Samen met Michael en Saskia sta ik voor je klaar om de beste oplossing te vinden.

Meer over Walter

walter

Lisette, aangenaam

Office manager

Contact